Om Hagedorn

Boutique Hagedorn öppnade september 2006 i en liten inhyrd lokal i centrala Varberg. Inom kort fick vi växtvärk och kände att vi behövde mera utrymme. Den gamla frisörsalongen på Norrgatan 6 blev ett givet val, så vi beslutade oss för att bygga om den till den butik det är idag. December 2007 öppnade portarna och vi fick mycket mera plats och trivsel. I oktober 2011 införlivades närliggande butik och Hagedorn fick nu 160 kvadrat butiksyta, ett stort engagemang lades för att få butiken med rätt stuk och känsla.

Vi vill med våra stora guldspeglar, kristallkronor och gamla träbjälkar som finns kvar, förmedla en lyxiös känsla i rätt atmosfär. Provrummen har fått en stor och rymlig plats i butiken.

Att kunna erbjuda dig som kund en helhet har blivit en självklarhet för oss. Med Eva som både är frisör, make-up artist och utbildad stylist är detta inga svårigheter. Butikens inre rum har inretts till ett styling rum och ett helhetskoncept finns nu i butiken för att kunna erbjuda dig den make-over just du behöver. Vi har även ett brett och spännande sortiment för den kvalitetsmedvetna kunden.

Välkomna!

Varför ska du välja Hagedorn?

Vad vi kan hjälpa dig med är att skapa din egen stil
01

Olika mode stilar

Vi har objekt för flera mode stilar, från kvinnligt till sportiga, formella slitage, eller street style. Därför kan du alltid hitta din stil här.

03

Snabba leveranser

Få dina favorit plagg var du än är. Vi skickar ditt paket från 4-5 arbetsdagar (ingår ej semestrar och helger). Fri frakt för varje order över 500 kr

02

Konsultation

Boka butik och stylist helt för dig själv utanför ordinarie öppettid. Kostnad 1000:-/timma och beloppet dras av vid köp över 5000:-

04

14-dagars retur rätt.

Med 14-dagars öppet köp kan du alltid känna dig trygg i ditt val. Prova hemma i lugn och ro.

Prenumerera på Hagedorns Nyhetsbrev

Prenumerera nu för att få informatuin om senaste kollektionerna, rea-produkter och mycket mer överraskningar.